Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Robinkaj

25. 3. 2012 23:17
Místostarosta Švarc diskutuje

Pro Pana Švarce:

S otevřenou pusou jsem si přečetl  příspěvek do této diskuze p. Švarce. Pan místostarosta se prý ještě nerozkoukal a už je prý špínou, ale od voleb 2010 máme již 17 měsíců, pane zastupiteli Švarci.  To hlavní, k čemu jste se vyjadřoval  je cena za stavbu Nové Palmovky. Ta je pokud vím  daná smlouvou mezi a.s. Centrum Palmovka a Metrostavem, a.s., bohužel tak daleko jste ještě nedohlédl.  Vy a Vaši druzi z TOP 09 jste před volbami 2010 slibovali revizi stavby Centrum Palmovka, a to tak důsledně, že na Vašich www stránkách už tyto volební sliby nejsou, protože byly smazány. Vy jste totiž  po volbách otočili o 180 stupňů a stavbu svými koaličními hlasy najednou začali podporovat a podpurujete jí i nadále.

Pane Švarci, byl jste zvolen za stranu lhářů a podvodníků, protože to, co jste slíbili, jste Vy a např. pan býv. zástupce starosty Šustr, hodili do koše a na voliče jste udělali dlouhý nos.

Mějte se moc hezky a zase si před volbami udělejte z voličů dobrý den.

Robinkaj

0 0
možnosti

M.Svarc

23. 3. 2012 19:46
Pane Paulů, jaký osobní problém či postižení Vás trápí?

Děkuji za uvítání v reálné politice. Ještě jsem se nerozkoukal ve funkci a už jsem dle Vašeho názoru špína. A co já o Vás?  Nejdříve pochvala - jste velmi schopný ve vytrhávání slov či vět z kontextu, v kecání (Vaše slovo, že?), provokacích a urážkách. Tedy skvělá výbava pravověrného lidovce.

Následně obava o Vaši osobu - Vaše zavilost má dle mého mínění patologickou příčinu. Měl byste vyhledat co nejdříve odborníka.

S úctou a přáním většího vnitřního klidu "středněvěký" (to Vám nedaruji, asi jste nikdy nedostal po čuni od duchem mladého zloprcka!:)) Michal Švarc 

P.S.: Na svých tvrzeních z debaty samozřejmě trvám - na akci jsme nebyli  pozváni.

Nikdo do dnešního dne neřekl, kolik radnice bude stát, neb Vámi zmiňovaná částka bude zahrnovat nejen ji, ale i obchodní a administrativní centrum, podzemní parkoviště, komunikace, parkovou úpravu a další.

0 0
možnosti

Vím, že něco vím?

23. 3. 2012 18:30
Zakázal bych nové stavby -všechny.

Kdo ví z jakých peněz se to, či to staví.Všude bude určitě nějaká levárna.Kde na to ty lidi,firmy, úřady vůbec berou?Tepat, tepat a tepat, nikdo nemůže být čistý.Snad jen ti, co tepou a tepou a nestaví.

0 0
možnosti

vavil

23. 3. 2012 11:12
Držím Vám palce

0 0
možnosti

coj@nato.01

23. 3. 2012 10:12
Tohleto se v Kocourkově děje od pradávna...

:-)...minimálně od Velkého sametového Třesku a téměř na všech radnicích velkých, malých i těch nejmenších....

KarmuR^vám ale dám i preventivně, jelikož o hlupství, potměšilosti, podvodech, lumpárnách a klamu je třeba psát a mluvit neustále a tepat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik