Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a76n 12K38o23t85t18a16s

19. 6. 2014 20:53

Hysteričtí bojovníci proti hazardu, jakotřeba Matěj Hollan, Svatopluk Bartík nebo Ondřej Fér. Prosazují tzv. "nulovou toleranci" - absolutní likvidaci všechheren  v obcích a městech. Přitom tohle řeší od zeleného stolu. Neberou vúvahu 60.000 pracovníků z herních provozoven a tímto budoucí nezaměstnané.Šířením polopravd, lží a demagogie i s pomocí po senzacích nenasytnýchmédií se snaží toho cíle dosáhnout za každou cenu. Proto šíří dehonestující zprávyo 600 sebevraždách hráčů ročně v ČR, o tom, že jeden stroj rozvrátí 15 rodin apod. Už ovšem neuvádějí, kdo má zájem na této likvidaci. Je ověřeno, že sena český trh tlačí zahraniční herní lobby i internetové a tímnekontrolovatelné. Aktivisté jsou za své kroky z jejich zdrojů štědřeodměňováni a někteří se tím slušně živí. Teď se k nim přidal i Bělobrádek?

Heren je příliš v obcích a městech. Vzahraničí platí pravidla cca max. 3 stroje na 1000 obyvatel a umístit naperifeji měst a obcí. Jsem pro toto řešení - omezit, kontrolovat, zamezitpřístup občanům z vyloučených lokalit, registrovat hráče a další. Občan si chcetotiž zahrát a má na to plné právo. Podnikatel do zřízení herní provozovnymusel investovat spousty prostředků a platí vysoká procenta odvodů. Přitom hráčmá i možnost výhry a u některých zařízení až do 90% vložených peněz - cožnemá ani Sportka a podobné další hazardní podnikání.

Nulová tolerance je likvidační akt, kterými připomíná útoky členů NSDAP na židovské provozovny a židovskéobchodníky v předválečném Německu ze stejné zásady netolerance.Likvidovali je řadově a nekompromisně. Honba na věřící pod obojí v době MistraJana Husa je také známá. Zde vůbec nejde o to, kolik na herní zábavěvydělá městská pokladna. Jde o to, zda má jistý počet heren právo v obcích aměstech na existenci...

Podle mne je to přecesamozřejmostí za určitých, výše popsaných podmínek.!!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS