Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Podle mapky se domnívám, že jste přestupek opravdu spáchal. Vjezd a výjezd z parkoviště se opravdu za křižovatku nepovažuje, takže se značka neruší. Co se týká toho, že jste kolem značky neprojel, tak se pohybujete v režimu stejném, jako když se otočíte uprostřed ulice, na jejímž konci (začátku) je umístěn zákaz. Také kolem něho neprojedete, ale platí i pro vás.

3 2
možnosti
RH

opět se nějaký mínusák ocitl v argumentační nouzi:-)

3 1
možnosti

Malá útěcha - V Brně je to némlich to stejný, jak bude chvilka, tak napíšu taky blog - snad jen dodám, že hlavním velitelem našich měšťáků je pan primátor Onderka, který stále udržuje v Brně nikoliv nostalgické ale naprosto živé vzpomínky na totalitu, blíže např. zde:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/326723/Brnensky-primator-Onderka-a-Luciferuv-efekt.html

1 0
možnosti
PH

Z toho, co vidim na mapě jste stál až za křižovatkou, tím pádem zákaz zastavení byl už křižovatkou zrušen, pokud jsem správně pochopil já pravidla silničního provozu, když jsem loni dělal řidičák, koukám, že se tedy asi nesmí parkovat nikde.

1 0
možnosti
JD

ale to je jádro pudla....ti MP tvrdili, že to žádná křižovatka není;-)

0 0
možnosti
JD

já vím, že po bitvě je každý generál, ale tohle je přesně případ, který ste měl dostat do přestupkového řízení

3 1
možnosti
MB

M86i95l55o10š 87B48é63m

21. 3. 2013 9:41

"... že mojí povinností je si zjistit, zda někde v okolí není zákaz... " ;-D Já bych jim dal. Jaký paragraf Vám napsali na ten lísteček?

3 1
možnosti
FM

Městská policie je spolek zakomplexovaných a málo vzdělaných jedinců, kteří umí dávat botičky. Kdyby byli co k čemu, už jsou u policie státní. Nemůžu je ani cítit...;-€

9 5
možnosti
RH

Tomu odpovídá i tvůj příspěvek kolego. Snad tě více namíchne fakt, že mnoho policistů přechází s rentou k městské policii. Proč asi? Jinak přijímací řízení a požadavky na vzdělání jsou naprosto stejné jako u policie. No, hlavně že jsi si ulevil.

1 3
možnosti
JD

nebojte, Houska Vám to vysvětlí

0 2
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik