Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

pirati brojili proti acte jeste davno predtim, nez pani roithova o necem vubec vedela. pirati resili actu jiz nekolik tydnu, mozna mesicu a teprve pote pi roithova zacla o acte mluvit. Co se tyka opozicni smlouvy, tak ta rozhodne nemela tak hrozny vliv na deni, jak pisete, kdyby nebyla, tak by akorat proslo min zakonu a cerne penize by sly do kapes jinych lidi. Vlastne jste polozil vybornou otazku, co pani roithova udelala? to, ze jela za julii timosenkovou rozhodne neni neco, kvuli cemu by mela byt prezidentkou, i kdyz jiste jde o zasluzny cin. o acte jsem se zminil jiz vyse, v EP taky nebyla prvni, kdo si toho vsimnul, jen se svezla na vlne rozumneho nazoru. zalozila portal o skodlivych hrackach, ano, to je kvalifikace na kreslo prezidenta jak prase, pardon za to slovo. postavila se proti nynejsi amnestii, ano, to je sice hezke gesto, ale opet to neni nic, cim by se kvalifikovala na prezidentsky post. zkusime to naopak, pani roithova je v EP. co tam dela? za celou dobu, co tam je, neslysim nikde o tom, ze by se o neco zaslouzila, ze by neco udelala, ze by vystoupila a neco zaridila. mozna je to jen mou nevedomosti, mozna ze media pani roithovou pouze ignoruji, ale ja jsem o ni skutecne neslysel... takze se ptam znova, proc bych mel volit pani roithovou?

0 0
možnosti
JS

Já bych tu Bobošíkovou tak černě neviděl. A to, že je Schwarzenberg nástupcem Václava Havla, bych viděl spíše jako negativum.

0 1
možnosti
JJ

Kromě ACTA bych připoměl ještě něco z dřívějšího data - boj proti zavedení patentového práva v oblasti software. R^

0 0
možnosti
SB

Jestliže si dodnes myslíte, že opoziční smlouva byla něco mimořádně špatného, tak Váš způsob uvažování je poněkud omezený.

Opoziční smlouva se stala cílem nenávisti Václava Havla proto, že se v postavení mimo hru ocitli jeho kamarádíčkové. A protože novinářská klika šla Havlovi na ruku, tak se tady psalo proti opoziční smlouvě o sto šest. Ve skutečnosti nebylo toto rozdělení moci o nic špinavější než kterákoli koaliční smlouva po roce 1989 (vlády z doby komoušů nejsou porovnatelné - ty byly na zcela jiných principech). Myslíte si, že jiné vlády byly transparentnější? Že se za jiných vlád kradlo méně? Že výběrová řízení za jiných vlád byla čestnější?

Kecy o škodlivosti opoziční smluvy jsou jen pozůstatkem dokonalého čtyřletého vymývání mozků ze strany novinářské kliky.

1 2
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik