Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

repanak

10. 8. 2010 23:33
Zapomíná se

že významným důvodem proč se lidovci nedostali do sněmovny byl odchod části členské i voličské základny do TOP. Samozřejmě jsou i jiné příčiny uvnitř i vně strany.

Např. nešťastný návrh finančních restitucí včetně úroků.

0 0
možnosti
DS

Streit

10. 8. 2010 18:16
No

Teď jde o to, aby takový člověk nezůstal ani v diplomacii:

http://streit.blog.idnes.cz/c/150060/Slizoun-Cyril-radoby-diplomat.html

0 0
možnosti
G

Gašpo

10. 8. 2010 17:05
No neviem

"Chodit kanálama" sa používa v češtine pre prípad že by sa mal hanbiť ( stydět ) vyjsť na ulicu, pokiaľ viem. Alebo sa mýlim?

A podľa dostupných faktov to na veľkého kresťana pána Svobodu sedí ako "prdel na hrnec". Osobne som bol až zaskočený, keď som si o jeho prípade prečítal informácie, ako ho vobec mohli kresťania v svojom čele ponechať. O strane lidovej som nikdy nemal bohvieaké ilúzie, pretože ani v jej svetlejších momentoch nebola o nič "kresťanskejšia" než ostatné, ale toto už bolo fakt moc a posledný volebný debakel jej zaslúžene patrí. Nie je náhodou úpadok popularity církve aj dosledok príliš "konzumného" chovania jej predstaviteľov, ktorých má každý na očiach? Alebo je korytárstvo a hamižnosť medzi prikázaniami, ktoré som prehliadol?;-D

0 0
možnosti
PGS

pgjed

10. 8. 2010 17:05
A kudy budou chodit...

Tak Cyril Svoboda by měl chodit kanálem. Hmmmm, no řekněme, že by k tomu došlo. Kudy ale budou chodit ti, kteří na něj dští oheň a síru, pokud se podaří přimět soud, aby vzal v úvahu svědectví sekretářky advokátů, které potvrzuje, že páni advokáti vzali starou a nemocnou paní Kaprálovou do presu a donutili ji změnit pod nátlakem smlouvu, aby shrábli tučnou provizi od oněch charitativních organizací?

Nehledě na ten poprask, který se následně rozpoutá, protože o praxi páčení dědického pořízení ze starých osamělých nemocných lidí si u nás cvrlikají vrabci na střeše. A bohužel i ve spojení s organizacemi, které by si něco podobného neměly vůbec ani představit, natož uskutečňovat!

To že C.S. tímto sporem poškodil lidovce ve volbách je jasné. Že ale bylo možné právě z takového sporu vyvolat takovouto kauzu, to je špatným vysvědčením o morálním vědomí naší společnosti. Takže volba Kalousků, Parkanových a Schwarzenbergů byla jenom zákonitým důsledkem! 

0 0
možnosti
L

Lovec.ryb

10. 8. 2010 16:49
Před prahem

Veronika Vrecionová, starostka kandidující do senátu ale doma na radnici binec takový že to smrdí jak v kanále ;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik