Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vklidecku

11. 5. 2010 15:35
já nejsem pro aby šetřil STAT

Dluhy vznikly po revoluci šptnou privatizací a tunelováním,politické strany NEDBALY na to,aby byly  vytvořeny zákony na ochranu financí během privatizace,rozkradlo se to tady jak v džungli.Je to špatně odvedená práce politiků(všech,kdo se podíleli na vzniku a způsobu privatizace!).Co se stane lidem v práci,když díky špatně odvedené práci má firma dluh?Vyhazov a uhrada škody!kdo nese odpovědnost za dluhy po privatizaci?Stát(my,danovi poplatnici)nebo politici co to spískali?ONI nikoliv MY!NEJSOU TO NASE DLUHY ALE JEJICH DLUHY kvuli katastroficky odvedene prace!Takže by je měli platit a měli by být hnáni k odpovednosti!!!!I Byla to jejich práce udělat vše dobře neuměli,přitom za to byli královsky placeni!odpovednost  by byla,kdyby to ,zaplatili sami,jsou to JEJICH SKODY JEJICH DLUHY.Bud strahavanim z platu,vyhazov a exekucka(vil maji vic jiste budou mit i tak kde bydlet).Rv

0 0
možnosti

debater

11. 5. 2010 12:39
Kdyby nebylo minulých let,

kdy zde tato strana obcovala se všemi vítězi voleb ať byli jakkoli orientovaní, dal bych vám možná zapravdu, dnes mám silnou obavu, že tito budou (pokud se dostanou do parlamentu) jazýčkem na vahách a nebudou váhat se přidat k eventuální koalici soft a hard bolševiků, kteří budou potřebovat ještě někoho do party, aby dali dohromady většinu. Proto tyhle opravdu ne.

0 0
možnosti
JC

JirkaTA

11. 5. 2010 13:19
Re: Kdyby nebylo minulých let,

Svatá pravda!! Jenom na rozdíl od Vás nemám obavu, nýbrž naprostou jistotu. A to navážení se do p. Schwarzenberga je od autora článku přímo nechutné.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

11. 5. 2010 12:32
KDU-ČSL

To je ta strana, která do každé vlády vklouzne jako dobře naolejovaný čípek, má velké plány a nikdy je nerealizije, protože na to nemá dostatečnou sílu?

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

11. 5. 2010 12:26
Každý hlas napravo od středu

je dobrý. Snad strana překročí 5% a snad se za slib křesla ve vládě nespojí s ČSSD.

0 0
možnosti
LS

orlik69

11. 5. 2010 12:38
Re: Každý hlas napravo od středu

Spojí...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS